ΥΛΙΚΑ
• 1 κουτί γάλα εβαπορέ
• 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
• 1 Morfat
• 3 βανίλιες
• 300 γρ μπισκότα Πτι-μπερ
• 200 γρ. κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αδειάζουμε σε βαθύ μπωλ τα δύο γάλατα, τις βανίλιες, το Morfat και τα χτυπάτε σε μίξερ για
περίπου 15 λεπτά.Τοποθετούμε το μπωλ με το μίγμα του παγωτού στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και λιώνουμε την σοκολάτα σε άλλο μικρό μπωλ.
Στη συνέχεια βγάζουμε από το ψυγείο το μίγμα του παγωτού και το ξαναχτυπάτε στο μίξερ
για άλλα 10 λεπτά. Ρίχνουμε τα κομμένα μπισκότα και ανακατεύουμε ωσότου να αναμιχτούν
καλά με το μίγμα. Περιχύνουμε την λιωμένη κουβερτούρα και βάζουμε το παγωτό στην
κατάψυξη για να παγώσει.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Γράψε κάτι...οτι θές!
YoWindow.com
Forecast by yr.no
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου